Vrei sa reaprinzi pasiunea in dormitor? Foloseste magia Feng Shui

Esti suparata, suferi din dragoste, iti doresti un copil care se lasa asteptat sau simti ca viata ta intima ar avea nevoie de un imbold pentru a redeveni ce-a fost odata?

reguli feng shui amenajare dormitorDaca solutiile de rezolvare a problemelor din viata ta amoroasa incercate pana acum n-au dat roade, e timpul sa apelezi la magia Feng Shui in dormitor.

Iata cateva ponturi decorative si nu numai, recomandate de inteleptii chinezi, cu ajutorul carora vei indeparta problemele de cuplu cu care te confrunti:

1. Reaprinde pasiunea in dormitor

Simti ca viata intima si-a pierdut din stralucirea de la inceputul relatiei voastre si nu stii cum sa reaprinzi flacara pasiunii de altadata? Foloseste urmatoarele trucuri Feng Shui:

– Imbraca ferestrele cu perdele si draperii de culoare rosie – simbolul pasiunii – pentru a indeparta energia veche care si-a pus amprenta pe viata voastra intima.
– Inteleptii chinezi sustin ca si seturile de lenjerie de pat de culoare rosie au capacitatea de a aduce un suflu nou vietii de cuplu.
– Picura intr-un difuzor de aromaterapie cateva picaturi de ulei esential de ylang-ylang, de santal sau de iasomie cu ajutorul carora va veti relaxa.

2. In asteptarea berzei, bazeaza-te pe elefanti

A trecut ceva timp de cand ati decis ca e momentul sa aveti un copil, dar cel mic pare sa fi ratacit drumul spre voi si se lasa asteptat? Inteleptii chinezi au convingerea ca sufletul bebelusului survoleaza patul matrimonial in incercarea de a ajunge la viitorii parinti.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2013/12/5-ponturi-feng-shui-pentru-reaprinderea-pasiunii-in-dormitor/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.