Viziunea secolului 21 – foto –

Un model concept de full-size de Inspiro – un tren șofer, care este mai eficient decât modelele actuale , va merge la spectacolul de la o expoziție din Londra.

 

 

1Siemens, compania din spatele conceptului, a lăsat să se înțeleagă că trenurile de metrou următoarei  generație, cum ar fi Inspiro, care costă 1 milion de lire sterline , ar putea fi construit în Marea Britanie în cazul în care primarul a plasat o comanda pentru noile trenuri.

4Inspiro este eficient, 30 la suta mai multa energie si 20 la suta mai usor decat trenurile similare metrou moderne.

Vagoanele sunt iluminate cu LED-uri și complet  dotate cu aer condiționat, precum și  cu uși de demarcație care separă  vagoane, pentru a oferi 30 la suta capacitate mai mult decât unele dintre vagoane vechi în uz pe de metroul din Londra.

2Vestea, este ca din  raportatele analizate  de Evening Standard , reiese că trenul ar putea fi construit in Marea Britanie, fiind  decizia Guvernului de a acorda  fonduri pentru Transport for London pentru tubul special, bazat pe afirmația sa că noile comenzi pentru vagoane vor fi acordate firmelor bazate în Marea Britanie.

5Navetiști cu sediul la Londra,  pentru un mod mult mai spațios și elegant de a călători la locul de muncă vor avea ocazia sa  vada noul  model  din  08 octombrie.

O expoziție de insotire va evidenția, de asemenea, tehnologii construite pentru a ajuta călătorii sa  găsească drumul lor mult mai ușor, precum și cea mai recentă dezvoltare în ticketing și sisteme de informare a pasagerilor, care ar putea face  navigarea mai ușoară în viitor.

36

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.