Un vis devenit realitate (galerie foto)

Profesorul chinez Zhang Lin a petrecut sase ani pentru a realiza un vis devenit acum realitate.

2Proprietatea  fiind amplasata pe un bloc inalt  o grădină, munte stancos, complet cu moloz și arbuști .

Dar locuitorii  au descris acest  vis al omului  ca o “amenințare”, după fisuri și scurgeri ce au apărut de-a lungul blocului.

Domnul Lin nu are  permisiunea de planificare a constructiei  pentru “extindere”, și acesta va fi din pacate  demolata , dacă se consideră nesigura.

Dar vecinii in mare parte  al considera un aiurit ,   sunt mai puțini impresionati de proiect și le este  frica ca  clădirea  sa nu se  prăbușească.
Acestea au fost, de asemenea, obligați să trăiască cu zgomot și tulburări cauzate  lucrărilor de   construcție.Un rezident a declarat ca  apartamentul lor este în mod constant inundat în timp ce altul a descris academic ca o “amenințare”.

“Aceasta a fost inițial un pod mic, când a cumpărat-o. Dar el a rupt-o jos și a construit acest munte de pe partea de sus de noi “, a spus un alt  locatar.

“A rupt canalele de scurgere astfel încât suntem mereu  inundati  atunci când plouă și există fisuri structurale uriașe în tavan și pereți ,” au adaugat.

China fiind  cunoscuta  pentru designul său nebun in  arhitectura,  ca fiind plina de clădiri europene mari și trotuare largi. Fântâni ornamentale și statui reprezentative oraselor din tara cu cea mai  mare  populatie globala .

 

Rocky style villa on the roof of a tower block, Haidian, China - 12 Aug 20133Rocky style villa on the roof of a tower block, Haidian, China - 12 Aug 2013Rocky style villa on the roof of a tower block, Haidian, China - 12 Aug 2013Rocky style villa on the roof of a tower block, Haidian, China - 12 Aug 20137Rocky style villa on the roof of a tower block, Haidian, China - 12 Aug 2013910

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.