Uite care e primul dispozitiv din lume ce combina un mouse si un touchpad

Firma ASUS a prezentat recent un gadget care, sustin specialistii, reprezinta primul dispozitiv din lume ce combina un mouse si un touchpad, ASUS VivoMouse.

22_ASUS-VivoMouse_png_4f76868ee7Denumit ASUS VivoMouse, gadgetul se poate dovedi unul revolutionar, fiind primul mouse din lume care are integrat suport multi-touch, ceea ce ne permite sa il folosim atat pentru un calculator, un laptop sau chiar un televizor inteligent. Gadgetul celor de la Asus a fost creat in special pentru sistemul de operare Windows 8, partea de sus fiind un touchpad pentru acesta, iar partea din spate are integrat un senzor cu laser care ne va permite sa folosim dispozitivul precum un mouse obisnuit.

Noul mouse nu este insa creat doar pentru sistemul de operare Windows 8, el avand un suport si pentru Windows 7, ce conține tipurile de miscari pentru a controla Charm-urile si multitasking-ul, plus o optiune de parcurgere cu doua degete si pinch-to-zoom.

Gadgetul ASUS VivoMouse urmeaza sa fie disponibil publicului din intreaga lume in toamna acestui an, dar producatorul nu a anuntat inca pretul cu care se va vinde.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.