Top 5 gadgeturi pe care o sa le vrei in bucataria ta

Iti poti imagina cum ar arata bucataria ta fara combina frigorifica, aragaz, robot de bucatarie, cafetiera sau prajitor de paine?

Probabil ca nu. Dar toate acestea au devenit deja banale, datorita progresului tehnologic, care a nascut o serie de aparate si gadgeturi cu design futurist, menite sa ne usureze viata, facand din gatit mai mult decat o adevarata placere.

Dintre aparatele electrocasnice, cele destinate bucatariei evolueaza cel mai spectaculos, targurile si saloanele de specialitate fiind locul in care designeri din intreaga lume lanseaza anual noi si noi gadgeturi si accesorii, adaptate ritmului tot mai alert de viata al gospodinei moderne.

Iata 5 dintre cele mai spectaculoase gadgeturi si aparate cu design futurist pe care multi si le-ar dori in propria bucatarie:

1-laptop bucatarie plita integrata

 

1. Plita portabila integrata intr-un laptop

Ca sa nu ne iesim din mana, obisnuiti fiind cu orele petrecute zilnic in fata laptopului, tanarul designer Dragan Trenchevski a inventat plita portabila tip laptop care imbina intr-un mod inteligent si extrem de compact trei elemente specifice bucatariei moderne: o plita cu inductie, un tocator cu razatoare integrata si un display electronic care iti poate afisa, chiar in timp ce gatesti, retetele preferate permitandu-ti totodata sa initiezi apeluri video catre prietenii tai. Si asta datorita faptului ca plita laptop este dotata cu o camera video integrata si poate fi conectat la internet.

2-tel inteligent care gusta mancarea si stabileste cantitatea necesara de condimente2. Telul inteligent care gusta mancarea pentru tine

Ai citit bine: s-a inventat un tel inteligent care iti poate spune, datorita senzorilor integrati in structura sa, ce ingrediente lipsesc din mancarea pe care o prepari. Ingresure, inventia designerului Ryan Jongwoo Choi, ne spune cantitatea exacta de condimente necesara mancarii pe care o preparam, cu ajutorul spectografului de masa integrat, astfel incat aceasta sa aiba gustul perfect.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2014/01/top-gadgeturi-ale-viitorului-pentru-bucataria-ta-14-imagini/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.