Top 5 cele mai murdare obiecte din bucatarie

Te-ai fi gandit ca bucataria, locul in care preparam si servim mancarea acasa, este si locul in care riscam sa ne imbolnavim de infectii periculoase cauzate de bacterii precum Salmonella, listeria sau E Coli?

locuri si obiecte murdare din bucatarieChiar daca nu pot fi vazute cu ochiul liber, aceste bacterii se regasesc in locuri, ustensile si electrocasnice folosite zilnic in bucatarie. Afla in continuare care sunt 5 dintre acestea si cum pot fi curatate pentru a preintampina eventualele imbolnaviri.

1. Suportul pentru cutitele de bucatarie

Obisnuiesti sa-ti pastrezi cutitele de bucatarie intr-un suport special din plastic sau din lemn? Ei bine, in urma unor testari, s-a descoperit ca in aceste suporturi se dezvolta adevarate colonii de spori de mucegai care, asa cum se stie, pot cauza diverse infectii respiratorii si digestive.

2. Caserolele din plastic

Folosite pentru depozitarea alimentelor, dar si pentru transportul acestora, caserolele din plastic sunt ascunzatori perfecte pentru bacteria Salmonella, dar si pentru sporii de mucegai. Acestea se ascund si se dezvolta mai exact in…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/12/top-5-cele-mai-murdare-obiecte-din-bucatarie/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.