SPECTACULOS: Ferma veche de porci transformata in resedinta de lux

In urma cu 15 ani, o familie se muta intr-un bungalow, situat pe un teren din apropierea localitatii Pulborough din Marea Britanie.

imagine ferma veche porci anglia

Pe acelasi teren se afla si cladirea dezafectata a unei ferme de porci, in care noii proprietari au intrezarit conturul unei viitoare resedinte ecologice de lux.

Din acea clipa si pana in momentul demararii lucrarilor de reconstructie si reconsolidare a fermei abandonate au trecut trei ani, in care cuplul de proprietari, arhitectii Mary Collier si Tod Wakefield, au asteptat aprobarea autoritatilor. Pentru transformarea radicala a constructiei vechi s-au consumat nu mai putin de jumatate de milion de lire sterline. Dar investitia a meritat cu varf si indesat, in prezent resedinta fiind evaluata la fabuloasa suma de 1,5 milioane de lire sterline.
fatada resedinta de lux

Rezultatul lucrarilor de reconstructie a depasit cu mult asteptarile, urata ferma de porci devenind o simpla amintire din trecut, in locul acesteia rasarind un somptuos conac ecologic, eficient energetic, datorita tehnologiilor moderne implementate.

Dintre dotarile ecologice ale casei moderne cu design unic trebuie amintita termoizolatia eficienta, incalzirea prin pardoseala, un rezervor de acumulare a apelor pluviale cu o capacitate de 5000 de litri.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2013/12/spectaculos-ferma-veche-de-porci-transformata-in-resedinta-de-lux-galerie-foto/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.