Red Bull Music Academy va avea loc in toamna 2015 la Paris, Franta

Perioada de aplicare 14 Ianuarie – 4 Martie 2015 .

20141210_RBMA_Paris_KV_logo_head_1200x800In ultimii 16 ani, Red Bull Music Academy a organizat serii de festivaluri de muzica si workshop-uri in orase din intreaga lume, ultimele opriri fiind facute la Tokyo, NYC, Londra, Madrid si Cape Town, printre multe altele. Echipa Red Bull Music Academy este mandra sa anunte ca editia din 2015 a Academiei va fi gazduita in Paris.

Aflata constant in topul avangardei, indiferent ca e vorba de arta, moda, film sau muzica, reputatia capitalei Frantei ca si gardian cultural, este indiscutabila. Loc de nastere al celui mai muzical dintre instrumentele electrice – Ondes Martenot – dar si al french touch, varianta franceza a muzicii house cu reprezentanti celebri precum Air, Cassius, Mr. Oizo, Alex Gopher, Etienne de Crecy, Modjo, St. Germain -, Parisul a produs muzicieni de varf generatie dupa generatie, – de la Laurent Garnier la Daft Punk, Mr. Oizo si colectivul Sound Pellegrino.

Scena reimprospatata a clubbingului parizian a atras atentia cu una dintre cele mai creative, pasionante si pline de culoare comunitati ale vietii de noapte, iar galeriile cult si longevivele institutii de arta reprezinta cea mai solida confirmare a marii si universalei istorii culturale a orasului.

In timp ce pregateste din nou un program generos de evenimente, expozitii, workshopuri, discutii si sesiuni de studio, echipa Red Bull Music Academy recomanda calduros tututor producatorilor si muzicienilor aspiranti sa profite de ocazie sa completeze formularul de aplicare pentru a participa la editia Red Bull Music Academy Paris, 2015. Formularrul de aplicare va fi disponibil in ianuarie 2015 pe site-ul redbullmusicacademy.com.

Pentru o idee deplina despre ce s-a intamplat la Red Bull Music Academy 2014, puteti urmari materialul de mai jos despre experienta Ani Roman aka Parachute Pulse la editia desfasurata anul acesta in Tokyo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.