Hotelul de cinci stele construit intr-o cariera de piatra abandonata FOTO

blank

O firma britanica de design se va ocupa de hotelul care va avea 19 etaje, dintre care doua sub apa.

hotelul-de-cinci-stele-construit-intr-o-cariera-de-piatra-abandonata-foto_1 Lantul hotelier InterContinental se va imbogati cu inca un “imobil”, unul cu adevarat deosebit, insa. Atkins, o companie britanica de design a proiectat un hotel in districtul chinez Songjiang, chiar la poalele varfului Tiamneshan, intr-o cariera de piatra abandonata.

Imobilul va avea 19 etaje, doua dintre ele sub apa, costul complet fiind estimat la peste 400 de milioane de euro. Se estimeaza ca hotelul va intra in exploatare in 2015, o camera urmand sa coste 300 de euro.

Hotelul va face parte dintr-un adevarat complex care va include si un complex sportiv, mai multe restaurante, precum si sali de conferinte. Constructia a fost destinata companiei Shimao Group care s-a ocupat si de un foarte mare parc de distractii, Shimao Shanghai Wonderland.

hotelul-de-cinci-stele-construit-intr-o-cariera-de-piatra-abandonata-foto_size1hotelul-de-cinci-stele-construit-intr-o-cariera-de-piatra-abandonata-foto_3hotelul-de-cinci-stele-construit-intr-o-cariera-de-piatra-abandonata-foto_1hotelul-de-cinci-stele-construit-intr-o-cariera-de-piatra-abandonata-foto_2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.