Glimpse lanseaza in luna mai albumul Runner

Runner by Glimpse - cover album

 Noul material de studio propune 10 piese realizate in genuri diferite, de la deep house, in piese ca "Things to Do in Denver" si "I Know I Show It," pana la techno "Walk Tall" si "If I Was Your Girl", dar si jazz, pop, dub.



Runner tracklisting:

 1. Walk Tall
 2. If I Was Your Girl
 3. Things to Do in Denver
 4. Alone Again
 5. New Beginnings
 6. Feel OK
 7. I Know I Show It
 8. Enjoyable Employable
 9. Thankyou
10. Train in Austria


video: Glimpse & Alex Jones – Felaz

Crosstown Rebels va lansa albumul "Runner" semnat Glimpse, pe data de 24 mai 2010.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.