Casa din CIMITIR – locatia ideala pentru petrecerea de HALLOWEEN – de vanzare la 400.000 euro

415.000 Euro este suma pentru care poti deveni proprietarul celei mai potrivite locatii pentru petrecerea de Halloween.

 

biserica aflata in cimitir transformata in casaEste vorba despre o biserica veche din Perth, Scotia, transformata intr-o casa moderna, desfasurata pe trei nivele. Superba locuinta are si un amanunt socant, demn de filmele de groaza – se afla in mijlocul unui cimitir functional.

Biserica Blairingone, construita in urma cu aproape 200 de ani, a fost vanduta in 2006 unor dezvoltatori imobiliari care au transformat-o intr-o casa moderna, compusa din 4 dormitoare, dintre care doua sunt dotate cu bai proprii, o bucatarie utilata cu mobilier si electrocasnice de ultima generatie, un dining amplu si un living extrem de spatios, relateaza www.casadex.ro

bucatarie moderna biserica transformata in casaFinisajele moderne accentueaza si pun in valoare vitraliile originale ale ferestrelor, reconditionate cu grija. Un alt element spectaculos al ineditei locuinte este scara interioara, inalta de 9 metri, imbracata in stejar masiv, finisat impecabil.

Cimitirul care inconjoara casa este inca functional, locurile de veci apartinand localnicilor din zona. Din fericire, acesta este ingrijit de consiliul local, asa ca intretinerea gazonului din curtea casei nu va fi o problema.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2013/10/casa-din-cimitir-locatia-ideala-pentru-petrecerea-de-halloween-de-vanzare-la-400-000-euro/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.