To Top

Butane aduce minimal pe debutul Becoming

Butane   Producatorul american de techno, Butane, promite o atmosfera dark, clar orientata spre minimal, pentru albumul sau de debut, intitulat "Becoming".
   Cele 7 productii ale materialului vor fi lansate in format vinyl si digital, nu pe CD, si reprezinta munca DJ-ului si producatorului din ultimele 6 luni.                                                 

Tracklist                                                                                                             Alphahouse

A1 Collapse
A2 A Rave Mistake (Remix)
B Hallucinate
C1 From the Beginning
C2 Wanderer
D1 I Didn’t Know
D2 Reflection

   "Becoming” va fi lansat cu label-ul Alphahouse pe data de 17 martie 2008.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...