Breaking Bad cea mai buna drama la Emmy … (galerie foto)

Pentru mulți, partea cea mai interesanta la  Primetime Emmy Awards, a fost lupta dintre Casa Netflix de carduri și Breaking Bad.

 

3Dar, în timp ce Anna Gunn a avut un start promițător de a  câștiga cel mai bun in rol secundar, Breaking actorii plumb Bryan Cranston Bad și Aaron Paul s-au umilit.

Cu toate acestea, seria  fiorul-seeking a luat acasa premiul pentru cea mai buna drama la eveniment, ce  a avut loc la Los Angeles.

Anna, 45 ani , a avut  o concurență acerbă cu  Maggie Smith și Christina Hendricks, privind Breaking Bad.

Apoi, Scandal stele Kerry Washington a prezentat premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru Bobby Cannavale, pentru munca sa la Boadwalk Imperiului, lăsându-l pe  Aaron Paul cu  mâna goală.

Tony Hale a  revendicat trofeul pentru cel mai bun actor în rolul  secundar într-o comedie, o categorie care a fost proprietatea în ultimii ani, de oamenii de Modern Family.

“Oh, omule …. Acest lucru este mindblowing, mindblowing “, a spus Hale.

Laura Linney a fost numita  cea mai bună actriță într-o miniserie sau film pentru The Big C: Viața de Apoi.

Vocea a castigat cel mai bun program de realitate-concurs, Colbert Report a fost încoronat cel mai bun spectacol de varietati.

4Prima oră la ceremonie  a fost destul de sumbru, cu tributuri memoriale și un cântec trist interpretat  de Elton John în onoarea regretatului muzical stele Liberace, obiectul filmului fiind  biografic numit ,,spatele candelabrelor”.

“Liberace ne-a părăsit acum 25 de ani și ceea ce o diferență de acei ani s-au făcut pentru oameni ca mine,” a spus John, care este homosexual, în contrast cu Liberace consfătuiri portretizate  în filmul de televiziune.

Robin Williams a oferit un alt tribut. “Jonathan Winters a fost mentorul meu”, a spus Williams de actor-comic. “I-am spus că și el a zis:,, Te rog, eu prefer` idol. ”

Steven Soderbergh a câștigat mai târziu premiul pentru cel mai bun regizor pentru filmul HBO.

Și Michael Douglas a câștigat si el pentru prima data  Premiul Emmy – a avut cinci nominalizari înainte – pentru rolul său, ca Liberace în filmul biografic.

 

Julia Louis-Dreyfus a castigat pentru cea mai buna actrita intr-o comedie, învingându-i  pe rivali, inclusiv Edie Falco pentru Nurse Jackie, Tina Fey pentru 30 Rock, și Lena Denham pentru fete.
Nu ar fi putut fi făcut istorie pentru Scandal stele Kerry Washington, ca primul candidat afro-american pentru cea mai bună actriță într-o dramă, deoarece Cicely Tyson in 1995 jucand in  Justiție dulce.Diahann Carroll, primul afro-american nominalizat la Emmy în 1963 pentru Naked City, a creat unul dintre momentele cele mai calde de noapte, atunci când ea a urcat  scena cu Kerry Washington și a menționat importanța diversității în industrie și premii Emmy.
“In seara asta, ea merita acest premiu,” a declarat Carroll de la Washington, care a acoperit ochii în jena.
Ajungând la eveniment, Emilia Clarke din Game of Thrones a fost într-o rochie creta-albastru, cu decupaje frunze geometrice, Claire Danes a purtat o rochie de culoarea șampaniei, margele si Robin Wright  a fost într-o rochie de mătase neagră.

1Gazda evenimtului fiind  Neil Patrick Harris a dat startul showl-ui cu o satiră care implică foști prezentatori Emmy, printre care Jane Lynch, Conan O’Brien, și Jimmy Fallon.
ABC-ul Modern Family are șansa a patra la cele mai bune trofeu sale consecutiv serial de comedie.

Breaking AMC lui Bad este la primul său cel mai bun film dramă ca se apropie de sfârșitul său termen de cinci sezoane, și Mad Men ar dori să solicite o cincime onoarea stabilind  un record pentru cele mai multe victorii în categoria sa.

59781061514112171613

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.