Alpinism pe pereți: cea mai mare “grădină verticală” (galerie foto)

Victoria Station lângă “zidul  viu”  ce conține mai mult de 10.000 de plante.

1Folosește rezervoare de stocare pentru a colecta apa de ploaie si hrani verdeață . Rezultatul va fi un afișaj florale eye-catching, care va ajuta la prevenirea inundațiilor.
Acasta este un  “zid viu”, care expertii spun ca va ajuta la prevenirea in centrul Londrei de la inundatii in timpul ploilor abundente din Marea Britanie.
Conțin mai mult de 10.000 de ferigi și plante erbacee, peretele de lângă Victoria stație ce  va colecta apa de ploaie care cade pe acoperișul clădirii și de a o folosii hrănind  verdeață.
Proiectul, susținut de primarul Londrei, Boris Johnson, a fost lansat cu scopul de a aborda o provocare cheie de mediu din capitală.
Potrivit Agenției de Mediu, există aproximativ 534000 proprietăți în Londra pe Tamisa inundabile – și unul din patru sunt la risc de inundații.  Acest lucru se datorează în parte absorbție scăzute  a suprafețelor urbane..
Matei Pencharz, consilierul primarului pentru Mediu și Energie, a declarat: “abundența de copaci, parcuri, grădini și un număr tot de acoperisuri vii din Londra poate crește capacitatea de adaptare la fenomene meteo extreme.”
Primarul este încurajarea inițiativelor mai ecologice, cum ar fi zid viu pentru a vă asigura Londra poate continua să concureze, nu numai ca cel mai verde oras din Europa, dar si ca cel mai bun oraș mare de pe pământ.” Un zid viu similar a fost construit în Islington, în 2005, dar sa încheiat în dezamăgire, după sistemul de udare a eșuat și toate plantele au murit. Proiectul Victoria este considerat a fi cel mai mare de acest gen din țară.

Ruth Duston, CEO al Victoria BID, a declarat:  “Infrastructura verde are un impact pozitiv semnificativ asupra durabilității mediului pe termen lung a unei zone.”  Angajamentul hotelului să conducă la un astfel de proiect iconic prezintă într-adevăr ordinea de zi ecologizarea supravegheata de Victoria  pentru a oferi un model  demn de urmat  pentru Londra.”
Zidul a fost proiectat de Gary Grant a Green Roof Consultanta Ltd și instalate și întreținute de către TreeBox Ltd.
Florile au fost alese pentru a se asigura ca  peretele  este “in-floare” pe tot parcursul anului, atragerea de animale sălbatice cum ar fi păsări, fluturi și albine.   Armando Raish, managing director al Treebox, a declarat:”   Având în vedere varietatea de plante, ne așteptăm ca zidul viu sa  creasca  în mod semnificativ numărul și varietatea de bug-uri și albine în această parte din Victoria.
“Aceasta va contribui la promovarea biodiversității și va  revenii  la natura acestui mediu urban.”23456

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.