Accesorii pentru noua tabletă iPad Air

Logitech a lansat o gamă de accesorii pentru noua tabletă iPad Air. Logitech FabricSkin Keyboard Folio, Logitech Ultrathin Keyboard Cover, Logitech Ultrathin Keyboard Folio și Logitech Folio Protective Case oferă protecție împotriva căzăturilor, vărsărilor și zgârieturilor accidentale.

Logitech-UltrathinKBCover_Keyboard-pentru-iPad-Air-1024x768Fiecare model este creat din materiale de foarte bună calitate, sunt ultra-subțiri și ultra ușoare, completând astfel design-ul tabletei iPad Air. Tastaturile pentru tabletă se conectează cu ajutorul tehnologiei Bluetooth și dispun de taste mari care fac ca experiența de tastare să fie rapidă și fluidă. Husele Folio pot fi folosite ca stand, putând să mențină tableta la un unghi potrivit pentru lectură, vizionare de film sau experimentare a jocurilor.

“Am fost foarte atenți la design-ul noilor produse. Trebuia ca acestea să fie complementare esteticii noului iPad Air, mai subțire și mai ușor,” a precizat Mike Culver, vice presedinte și manager general al departamentului Mobility în cadrul Logitech. “Culoarea și dimensiunile noului Ultrathin Keyboard Cover se îmbină perfect cu mărimea și culorile exterioare ale noului iPad, astfel că așteptările utilizatorilor de iPad de la accesoriile Logitech vor fi pe deplin îndeplinite.”

Noul line-up include:

 

Logitech FabricSkin Keyboard Folio pentru iPad Air

Logitech FabricSkin Keyboard Folio îmbină look-uk stilat cu tehnologia inteligentă, protejând iPad-ul și oferindu-i o serie de noi funcții fără a compromite design-ul ultra subțire. Disponibilă într-o varietate de culori, cea mai nouă serie folio aduce un plus de clasă tastaturilor pentru iPad, în timp ce învelișul său rezistent la apă ajută la protejarea ecranului și a părții din spate a tabletei.

Tastatura cu Bluetooth este integrată învelișului interior al carcasei folio. Tastele de dimensiuni standard – ce includ shortcut-urile iOS – oferă confortul unei tastaturi tradiționale. Sistemul nou SecureLock folosește cleme cu o greutate și un profil redus, care prind ferm tableta și permit prinderea și despriderea facilă a iPad-ului. O serie de magneți camuflați mențin tableta în două poziții convenabile pentru modurile de divertisment și de tastare. Tastatura poate fi încărcată prin micro-USB, iar durata de viață a bateriei sale este de până la 3 luni. Logitech FabricSkin Keyboard Folio va fi disponibil la un preț recomandat de 149,99 Euro.

 

Logitech Ultrathin Keyboard Cover pentru iPad Air

Noul Logitech Ultrathin Keyboard Cover este perechea ideală pentru cea mai nouă tabletă Apple. Husa îmbină calitățile celei mai bine vândute tastaturi pentru iPad și design-ul premiat al Logitech Ultrathin Keyboard Cover, într-o variantă croită special pentru iPad Air. Aceasta include un înveliș pentru ecran din aluminiu, pentru un plus de protecție, și o tastatură wireless.

Mai  multe detalii  aveti aici  :

http://stiintasitehnica.com/inspector-gadget/accesorii-pentru-noua-tableta-ipad-air/index.html

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.