Steve Jobs a prezentat iPad – primul tablet PC de la Apple

iPad - the new gadget from Apple screen front foto

 
"iPad este mai performant decat un laptop si cu mult peste ceea ce ofera un telefon", a precizat Jobs. Aceasta este cea mai avansata tehnologie a Apple, concentrata intr-un gadget revolutionar.

Este extrem de subtire, usor, indeplineste rapid orice comanda. iTablet utilizeaza acelasi Safari Mobile, in versiune marita, pe post de browser. Ecranul iPad, un IPS LCD, masoara 9,7 inci, iar rezolutia acestuia este de 1024×768 pixeli.

 

 

iPad 3 - ipad lateral view

 

 

iPad are o grosime de 1,3 centimetri, iar dimensiunile noii tehnologii Apple sunt 24 cm × 19 cm × 1,3 cm. Cantareste 680 de grame, respectiv 725 de grame in varianta de 3G. Cele trei modele lansate sunt dotate cu 16 GB, 32 GB si 64 GB.
Este in totalitate multi touch, iar bateria are o autonomie de peste 10 ore. In cazul noului iPad, toate comenzile se fac cu o simpla atingere cu degetele.

iPad

 Cu acest gadget Apple ofera utilizatorilor posibilitati incredibile; se poate folosi pentru navigare, poti sa vezi filme, fotografii, sa citesti carti, datorita optiunii iBooks, poti cumpara si asculta muzica din iTunes si YouTube.

iPad este ideal si pentru pasionatii de jocuri video, in cadrul evenimentului  oficial din Los Angeles a fost prezentata o versiune speciala, adapatata pentru iPad a jocului need For Speed.

video: Apple Boss Steve Jobs Unveils New Tablet Computer Called The iPad


http://youtu.be/XhasvZgxHqE

video: The tablet has been released!! The iPad


http://youtu.be/HTfWhfrHWtc

 

 

iPad - angle view

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.