Spectral Sound lanseaza in luna mai compilatia Document.

Document album by Spectral Sound - cover

 Elliott a selectat piese techno de la Mike Parker, house experimental de la Hieroglyphic Being, Lawrence, dar si piese de la  Lee Curtiss, Kate Simko, Seth Troxler si Audion. Albumul mixat va contine piese nelansate inca, cu exceptia a trei productii care au aparut pe un Ep, intitulat "Document Part 1".



Document – album tracklisting:

 1. Hieroglyphic Being – Got No Place To Go
 2. Lawrence – Divided (Kassem Mosse Remix)
 3. Ryan Crosson – Don’t Look Further
 4. Bodycode feat. Lerato – I’m Holdin’ On
 5. Kate Simko – Zhivago
 6. JTC – On Time
 7. Mike Parker – Protolanguage
 8. Lee Curtiss – Life Lessons
 9. Audion – Just Me
10. Seth Troxler feat. Matthew Dear – Hurt (Martinez Dark Soul     Remix)
11. Gadi Mizrahi – She Only Looks at You

Spectral Sound va lansa compilatia "Document" pe data de 10 mai 2010.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.