To Top


     plug_independent_music_awards.jpgAu fost facute publice nominalizarile pentru editia 2008 a Plug Independent Music Awards.
In acest an vor fi decernate mai multe premii pentru mai multe categorii de muzica independenta printre care:indie, punk, hip hop, electronic si metal.
Printre artistii nominalizati la categoria“Electronic/Dance Album of the Year” se afla:Caribou, Gui Boratto, Chromeo, Matthew Dear, Digitalism, Justice, Modeselektor si Ulrich Schnauss.

plug.jpgLa categoria “DJ Album of the Year”sunt nominalizati:Booka Shade, Ewan Pearson, Henrik Schwarz, Hot Chip, Lee Burridge, M.A.N.D.Y., Prins Thomas si Ricardo Villalobos.
Justice sunt nominalizati la mai multe categorii(“Album” si “New Artist”,  “Song” (alaturi de  Gui Boratto) si “Music Video”).
the PLUG 2008 Independent Music Awards va avea loc in New York pe 6 martie 2008.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...