Connect
To Top

Noul Canon 24-70 f4 L IS

 

24-70mm-f4L IS USM CanonEF 24-70mm f/4L IS USM este cel mai recent obiectiv din seria de elita L, cu care Canon extinde gama de obiective cu zoom standard EF disponibile atat pentru fotografii profesionisti cat si pentru amatori. 

 

Ideal pentru foto reportaj si fotografie de nunta, EF 24-70mm f/4L IS USM combina un obiectiv cu o focala clasica cu calitatea constructiei premium oferita de seria L.  Calitatea fotografiilor obtinute cu ajutorul obiectivului EF 24-70mm f/4L IS USM este constanta indiferent de conditiile de fotografie pe toata lungimea focala.  

EF 24-70mm f/4L IS USM are o noua functie macro ce optimizeaza folosirea unor grupuri de lentile in timpul fotografierii macro, care permite fotografierea la o marire maxima de 0,7 x. EF 24-70mm f/4L IS USM ofera, de asemenea, un nou sistem de stabilizare a imaginii, oferind imagini clare pe intregul interval de marire. Noul IS ofera un avantaj de 4 stop iar Hybrid IS compenseaza eficient vibratiile unghiulare in timpul fotografierii macro.

Super AF de performanta este asigurat de un mic motor silentios ultrasonic (USM).

Obiectivul beneficiaza de o constructie rezistenta la praf si picaturi, o  functie de blocare protejeaza lentilele de ciocniri in timpul calatoriilor, in timp ce stratul pe baza de flour minimizeaza cantitatea de praf, murdarie si amprente care pot aparea pe lentila frontala si cea din spate a obiectivului – ajutand la mentinerea calitatii superioare a imaginii si la reducerea nevoii de curatare.

Canon 24-70mm-f4L IS USM

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...