Electric Minds Vol 1 prima compilatie EM


Pentru sustinerea compilatiei va fi pregatit si un turneu de promovare,
in care vor fi implicati  Will Saul, Luke Solomon si Ame. Turneul va incepe pe data de 6 iunie si se va incheia pe 14 iunie 2009.


 1. Yam Who – Buzz Reaction
 2. Gatto Fritto – Bursting The Bubble
 3. Stevie Kotey & Max Essa – Salon De L’Herbe 1974
 4. Chaz Jankel & Yam Who – Without You
 5. Free Disco – Psychedelic Symmetry
 6. Arthur Russell – Wax The Van (Yam Who Rework)
 7. Chaz Jankel – You’re Too Funky (Ilija Rudman Remix)
 8. Free Disco – Hippe Can Dance With Boogie (Stevie Kotey Remix
 9. Stevie Kotey & Max Essa – Salon De L’Herbe
10. Ilija Rudman – Ocean Colour

Electric Minds va lansa Electric Minds Vol. 1 in luna iunie 2009.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.