Dragos Udila, fostul concurent X Factor lanseaza primul sau single, Ragga Day.(audio)

blank

Produs de Randi Dragos Udila, fostul concurent X Factor se lanseaza pe piata muzicala sub numele de UDDI, cu piesa Ragga Day, produsa de Famous Production, casa de productie muzicala a lui Randi.

Nascut si crescut in Iasi, UDDI a simtit dintotdeauna ca muzica este o parte importanta din viata sa.

Prima experienta pe plan muzical a fost X Factor, care a reprezentat o provocare si un pas important pentru cariera sa muzicala, acesta fiind locul unde a luat primele lectii de canto, unde a invatat de la oameni profesionisti si si-a facut noi prieteni.

Participarea lui Uddi la X Factor l-a adus in atentia lui Randi, incepand astfel colaborarea cu Famous Production.

Prima piesa din cariera muzicala a lui Uddi, Ragga Day, este compusa de Randi si se armonizeaza cu stilul muzical al lui Dragos. Este o piesa de stare, cu influente raggae, aceasta reflectandu-se si in tematica versurilor, care vorbesc despre pofta de viata, relațiile umane, saracia, sau alte probleme sociale. Piesa are un ton relaxat, (auto) ironic pe alocuri, cu un tempo in general lent, dar cu izbucniri antrenante si amuzante pe parcurs.

‘Stilul lui Uddi este unul care te binedispune. Dragos este talentat, original, inventiv si dedicat muzicii. Piesa este una care se potriveste perfect cu stilul sau si este genul de melodie care te face sa zambesti.’ motiveaza Randi alegerea sa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.