„Alcohol You” – în trending pe YouTube şi în sondaje

În  cinci zile de la Finala Naţională pentru Eurovision Song Contest 2020, piesa cu care Roxen ne va reprezenta la concursul de la Rotterdam a strâns sute de mii de vizualizări pe YouTube şi urcă tot mai sus în sondajele privind preferinţele fanilor concursului.

Postat online după Finala Naţională din 1 martie, videoclipul piesei „Alcohol You” a urcat pe poziţia a cincea în clasamentul YouTube România al celor mai populare clipuri, adunând deja aproape 700.000 de vizualizări.

Tot în top cinci se află Roxen cu „Alcohol You” şi în sondajele realizate de site-urile de specialitate şi casele de pariuri, piesa fiind încă în urcare.

Piesa „Alcohol You” (muzică Viky Red, text Ionuţ Armas şi Breyan Isaac) a fost votată în proporţie egală de public şi de juriul de specialitate, în cadrul spectacolului Finalei Naţionale, organizat de Televiziunea Română duminică, 1 martie, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău. Melodia s-a clasat pe primul loc, cu 10 puncte (5 primite de la juriu şi 5 de la public). România va intra în concurs în data de 12 mai, în cea de-a doua parte a primei semifinale a concursului din Olanda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.