Sean Norvis a lansat single-ul „Our Life” alături de Justine Berg – Video –

Sean Norvis alături de Justine Berg au lansat single-ul „Our Life”, o piesă dance cu un „touch” trance, dar și cu percuții sud americane, realizate de Fabricio Martin Alva Delgado, un tânăr artist foarte talent din Chiclayo, Peru, stabilit acum în Timișoara. Piesa transmite un mesaj pozitiv și se va regasi pe urmatorul album a lui Sean Norvis – „United”.

Videoclipul a fost filmat într-un club din Timișoara, în cadrul evenimentului pe care Sean Norvis l-a sustinut în ianuarie alaturi de artisti din toata tara si din strainatate.

«Our Life» reprezintă una dintre piesele mele preferate, ce se va regăsi pe „United”, album la care lucrez de peste doi ani. Este o piesă la care am lucrat intens, mai ales pe partea de instrumental, iar Justine a compus versurile într-o singură zi”, povestește Sean Norvis.

 Sean Norvis a lansat în anul 2016 albumul de debut „The way I feel”, material pe care se regăsesc piese cântate alături de artiști precum Geo Da Silva, Alex Mica, Seepryan, Justine Berg, Irina Florea și Madelin Zero (vocalist ATB). După piese precum „Noaptea-i nebună”, „Secret love affair” și „Meteor fellings”, Sean Norvis continuă colaborarea cu Geo Da Silva, iar în 2017 lansează piesa „Gypsy Mama”. La finalul verii lui 2019, a colaborat cu Denixe pentru „Last Forever”, single ce va putea fi gasit pe albumul „UNITED”, iar în luna ianuarie a pregătit un eveniment showcase in orasul sau natal.

Justine Berg este din Polonia și este o cântăreață de jazz, pianistă,compozitoare și dirijor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.