Tomorrowland 2021 oficial anulat

Tomorrowland 2021

Inca un anunt din partea organizatorilor Tomorrow Land confirma faptul ca autoritatile belgiene nu permit nici anul acesta organizarea festivalului. Pe scurt anuntul suna asa: “Cu inima stransa organizatia noastra trebuie sa anunte ca editia cu numarul 16 a Tomorrowland Belgia nu poate avea loc in 2021. Intreaga echipa a luptat pana la capat din toate puterile pentru a scrie inca un capitol in istoria Tomorrowland”. Intregul comunicat in limba engleza poate fi citit aici.

Cu doar cateva saptamani inainte organizatorii Tomorrowland spuneau ca ei sunt foarte increzatorii in evenimentele din anul 2021. Din pacate autoritatile din Belgia au anuntat in data de 17 Iunie ca festivalul nu va putea avea loc deoarece noua tulpina delta de COVID-19 este foarte periculoasa pentru public si de aceea nu vor sa riste sanatatea oamenilor.

Pentru a evita anularea festivalului si anul acesta, organizatorii deja au amanat data initiala a festivalului. Cu toatea acestea, va exista o versiune online a festivalului ce va avea loc pe 16 si 17 Iulie si se va numi Tomorrowland Around The World.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.