Adora lansare video – Crazy Love – Galerie foto si Video-

blank

Pasionata de muzica inca din copilarie, Adora a studiat vioara si a luat lectii de canto cu faimoasa profesoara Crina Mardare inainte de a se lansa, oficial, in muzica.

 

Si, odata cu primavara la Radio Deea , Adora a lansat un nou single, “Crazy Love”, care se bucura deja de mare succes atat in cluburi cat si in emisiunile tv.

Incurajata de Mihaela Cernea si sustinuta si ajutata de profesoara de canto Crina Mardare, Adora lanseaza hit dupa hit, iar cel mai nou single, piesa “Crazy Love”, are toate sansele sa ajunga chiar si in topurile muzicale din strainatate, fiind foarte bine primita de catre public.

attachmentLansata in urma cu aproximativ o luna , melodia a intrat deja in atentia unor DJ care o difuzeaza pe posturile de radio, dar si in mai multe cluburi din tara.

Si, desi acest single a fost lansat la Radio Deea , cantareata are planuri mari pentru viitorul apropiat si intentioneaza sa-si bucure fanii cu un videoclip  al acestei piese.

attachment 1attachment

Cert este faptul ca surpriza  a si venit  .

Prezenta luna trecuta  in Grecia , artista s-a apucat de  treaba impreuna  cu o echipa de prfesionisti care  au lucrat de zori si pana-n seara sa  filmeze  primul ei clip la piesa deja cunoscuta  Crazy Love . Cu siguranta  este pe  placul vostru  asteptand comentariile  si  parerile  voastre .

Leave a comment ! 🙂

attachment 2

 

 

 

attachment 3attachment 5

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.