2020 Soundsystem revin cu Falling

Falling - album: cover with music song traclisting

Pentru acest album au colaborat cu o serie de solisti, urmand ca acelasi lucru sa se intample si pe "Falling". Noul material 2020 Soundsystem cuprinde piese actuale, din genurile tech house: "Bisco" si "Psycho" si dub: "Dark Matter" si "Broken".

Falling Tracklisting:

 1. We Get Down
 2. Every Time
 3. Sliding Away
 4. Broken
 5. Ocean
 6. Dark Matters
 7. Bisco
 8. Falling
 9. Psycho
10. Satellite
11. Closure
12. Way Of Life

2020 Vision va lansa albumul Falling pe data de 21 septembrie 2009. 


video:  20/20 Soundsystem Live at EXIT FEST


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.