VOICES MEDIA va prezinta cea de-a sasea piesa de pe materialul de debut semnat Antid8t “Made in Mahala”

“E un anthem, suna “maret”; clasicul sample al celor de la Kleeer, acompaniat de percutii puternice 808 si drum fill-uri agresive.
ANTI VISUL AMERICANRefrenul il aveam scris inca din februarie 2009, iar instrumentalul l-am facut [Antid8t] in octombrie 2009, in aceeasi zi scriind si strofele si inregistrand si vocile, intr-o varianta de ghid. In decembrie 2009, Legee s-a mai jucat un pic cu instrumentalul, adaugand-ui cateva elemente noi. Piesa a fost finalizata si vocile reimprimate in aprilie 2010. Titlul piesei il aveam inca din 2006, cand scrisesem o strofa cam cu aceeasi tematica.” – Antid8t
ANTID8T - FATASubiectul piesei este un laitmotiv prezent in multe lucrari contemporane – banii. In cele doua strofe, se face referire de asemenea la piesele “Spike – Banii” si “Tranda – In drum spre bani”, cat si la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu: “[…] Aici la fel ca Spike, lumea vrea doar “Banii” / […] Nu s-au dus in vant, s-au dus cu Vantu banii / […] Ca Tranda spre bani trec peste oricine”.
Cuvantul “bani” apare in piesa de 33 de ori.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.