Voices Media prezinta Jay Murano feat Rachel Reed

Jay Murano continua proiectul sau  si ne prezinta o colaborare alaturi de Rachel Reed (Havanna Records),  artista ce a reprezentat Romania la NRJ Tour Liban si a cantat pe aceeasi scena cu Loreen, Macklemore si alti artisti de talie internationala.
DON'T LET GO (cover)Noul single “Don’t let go” ne aduce un val de energie cu care Jay Murano ne-a obisnuit in productiile sale. De asemenea, abordarea piesei este una fresh, in stilul hiturilor ce domina scena mondiala a muzicii electronice. Versurile si liniile melodice au fost compuse de Rachel Reed, mixingul si masteringul poarta tot semnatura lui Jay, fiind realizat la studiourile Voices Media, iar artwork-ul ii apartine lugojeanului Catalin Cristea (Massy).

Cateva detalii despre Jay Murano: primul sau single “Shade of my soul” in colaborare cu Alle s-a bucurat de un real succes in randul ascultatorilor muzicii de club, apoi producatorul a creat o serie de edituri ale unor hituri nationale si internationale ce au fost difuzate in heavy rotation pe Kiss Fm. Printre reperele importante din cariera sa se mai numara si realizarea unor remixuri oficiale, difuzate si ele pe posturile nationale de radio pentru urmatorii artisti: Voltaj, Akcent, Lukone & DeMoga, Adrian Sina si Diana Hetea, Maximilian, Shift, Alle, Ralph Labell, Cami Hedlinger, Dj Jonnessey si Marian Vasilescu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.