Videoclip nou: Joanna feat. Dani Otil, Boier Bibescu, Adrian Tutu, Nonis – “Tot ce simt”

Chiar daca vara e pe sfarsite si chiar daca ne apropiem inevitabil de toamna; Joanna, Dani Otil, Boier Bibescu, Tutu si Nonis fac tot ce simt pentru a profita la maxim de zilele insorite de vara.

 

imageAcest cocktail artistic a fost creat special pentru ca publicul sa aiba parte de o cascada de situatii bine potrivite si condimentate menite sa ne bage vara-n case.

Pentru cei ce vor sa isi prepare singuri acest cocktail va prezentam ingredientele:

 Joanna – O voce noua in peisajul muzical autohton, o productie 100% StudioXIII. O artista extrem de fresh, carismatica si frumoasa, ce cu siguranta va avea o cariera frumoasa in muzica. Vom sta cu ochii pe ea.

 Dani Otil – Nu mai are nevoie de nici o prezentare. Ne-am convins ca atunci cand muzica se imbina cu sporturile extreme este clar ca trebuie sa fie si el in peisaj. Apropo de sporturi extreme, este primul clip din Romania ce contine acrobatii cu flyboardul. Flyboardul fiind cea mai mare atractie a litoralului romanesc din acest an. Va lasam sa vedeti cine mai practica acest sport.

 Boier Bibescu – Si cum boierul tot boier ramane, ‘piesa asta va fi hit’ si-o vom pune pe repeat. Cu o imagine extrem de fresh, Boier Bibescu ramane unul dintre cei mai iubiti artisti de la noi, optimismul lui fiind extrem de contagios.

 Tutu – Talent, pasiune si dedicatia pentru muzica ii guverneaza viata. A demonstrat ca are talent, nu ne ramane decat sa il urmarim in continuare si sa ii tinem pumnii in drumul lui muzical.

 Nonis – Un adevarat personaj, veti avea ocazia sa il mai vedeti pe piata muzicala din Romania pentru ca are multe de zis. Nu putem spune despre el decat ca neuronii sunt foarte inghesuiti in capul lui.

Va lasam pe voi sa vizionati si sa savurati clipul ce urmeaza, iar daca dupa ce il veti vedea va veti trezi pe autostrada Soarelui in drum spre mare, inseamna ca… faceti ce simtiti!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.