Vara asta ne bate inima pe ritmurile lui Mike Angello

Dupa ce ne-a promis ca Anii ce vin or sa fie divini, Mike Angello revine cu un nou single, Ma bate inima.

1Produs de catre Famous Production si Cat Music, videoclipul “Ma bate inima” este regizat de catre Alex Ceasu si filmat in Buftea. Dupa multe ore petrecute pe platourile de filmare, beaturile piesei i-au cuprins pe toti cei prezenti, tonul petrecerii fiind dat de Randi, Uddi si Cristi Nistor, guest stars in acest videoclip.

“Cea mai mare bucurie a mea a fost sa vad peste 50 de persoane, care muncesc in acelasi timp si care se distreaza, tot in acelasi timp. Dupa ce am terminat de filmat, oboseala nu si-a spus cuvantul si am continuat cu o mega-petrecere, din care nu au lipsit dansurile in sincron, improvizatia, muzica si voia buna. Sunt foarte norocos sa fac parte dintr-o echipa care impartaseste aceeasi pasiune pentru muzica”, spune Mike Angello.

Single-ul Ma bate inima este compus in studiourile Famous Production si vorbeste despre o poveste de dragoste pasionala, cu puncte tari si puncte slabe, care te face sa privesti cu melancolie la ce a fost si cu speranta la ce ar mai putea fi.

„A fost dragoste la primul play intre mine si piesa aceasta. M-a cucerit de cum am auzit-o si sper sa se intample la fel si cu voi. Au fost 20 de ore intense de… distractie, munca si iar distractie, fiindca asa se intampla cand oamenii din echipa ta iti sunt si prieteni”, adauga Mike Angello.

Mike Angello este un artist marca Famous Production, cu trei single-uri lansate – Belong to you, Doar o fata, feat. Randi si Anii ce vin, o frumoasa colaborare cu Delia Matache.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.