Un hacker in topul MySpace

gary_mckinnon.jpg

In acest clip Gary ne ofera o idee despre felul in care se lupta sa rezolve problema extradarii in Statele Unite, unde ar trebui sa fie inchis de autoritati.
"Don’t stop don’t say it don’t matter,", "If it ain’t easy, try harder; Only a fool would let it go ", asa gary_top_hacker_and_singer.jpgsuna versurile piesei "Only A Fool". Este ca o declaratie de solidaritate pentru cei care se simt in afara societatii.
Gary McKinnon se aflae intr – o apriga lupta, de 6 ani,  impotriva procurorilor din Statele Unite, care l – au condamnat la 60 de ani de inchisoare. Recent McKinnon a fost diagnosticat cu sindromul Asperger, o forma de autism.
Statele Unite l – au declarat terorist, pentru ca a atentat la reteaua militara din Pentagon. In apararea sa, McKinnon s – a flosit de urmatoarea explicatie: "Sunt un entuziast fan UFO care cauta probe si care nu a facut nici un rau."
Dupa ce procesul a fost judecat la Curtea Europeana a Drepturilor Omului de la Haga, unde a fost respinsa solicitarea lui McKinnon de a nu fi extradat in Statele Unite, echipa sa de avocati a facut apel.
In Parlamentul Britanic a fost depusa o petitie prin care se solicita efectuarea pedepsei in Marea Britanie. Petitia a fost semnata de 20 de persoane.

 

 

video:Only a Fool by GARY McKINNON

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.