SkirtBike, cea mai mare paradă a biciclistelor, ajunge la a noua ediție

SkirtBike organizează a noua ediție a paradei anuale a fetelor pe biciclete, un eveniment dedicat biciclistelor și tuturor pasionaților de ciclism. Întâlnirea va avea loc duminică, 1 iulie 2018, începând cu orele 14.00, la Palatul Copiilor din București. Parada se va desfășura pe traseul: Parcul Lumea Copiilor – Bvd. Tineretului – Bvd. Dimitrie Cantemir – Bvd. Unirii – Piaţa Alba Iulia – Bvd. Burebista – Calea Dudeşti – Bvd. Octavian Goga – Splaiul Unirii – Şos. Mihai Bravu – Calea Văcăreşti – Bvd. Tineretului – Parcul Lumea Copiilor.

Ediţia aceasta este mai mult ca oricând despre puterea exemplului, despre comunitatea noastră de bicicliste care a crescut atât de frumos în aceşti 9 ani, în Bucureşti şi în oraşele din ţară. Pentru anul acesta am ales ca temă culoarea verde, care simbolizează un stil de viaţă sănătos, ecologic, o oază de relaxare şi prospeţime, energie şi spirit liber. Am ales această temă pentru că știm cât este de provocator să mergi pe bicicletă în orașul nostru lipsit de infrastructură, foarte poluat și neprietenos cu utilizatorii bicicletei. Ne dorim în continuare ca bicicleta să fie acel ceva care aduce energia pozitivă într-un astfel de context”, spune Simona Botner, organizatoare SkirtBike.

În cadrul Paradei SkirtBike vor avea loc o serie de activări dedicate biciclistelor susținute de partenerii evenimentului.

Despre SkirtBike

SkirtBike este cea mai mare comunitate a biciclistelor, o manifestare cultural-fashionistă, prin care reprezentantele sexului frumos aderă la o cauză urbană și își dau frâu liber imaginației cromatice și bunuIui gust vestimentar. Evenimentul promovează atât emanciparea femeilor, activând astfel Drepturile Femeilor într-o societate contemporană modernă, cât și un mijloc alternativ de transport, dictând un trend de viață sănătos și prietenos cu mediul. Prin însăși scopul său, SkirtBike face parte din mișcarea ciclistă internațională,  contribuind la efortul de a schimba percepția omului modern asupra vieții în urbe și a oferi un model sustenabil de transport, ușor de replicat și în alte orașe.

În 2018, evenimentul are loc în 17 orașe: Arad, Alba-Iulia, Bacău, Baia Mare, Brașov, Botoșani, Constanța, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galați, Hunedoara, Iași, Miercurea-Ciuc, Oradea, Târgu-Mureș și București.

 Sponsori: Biciclete Pegas, F64, TEX – Modă cu chef de viață, Ausssie,  Dove, Aqua Carpatica, MiniPrix, AVON.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Libertatea, Think Outside The Box, ActiveNews, Radio Deea, Hai cu Bicla, Revista Atelierul, team365.ro, Bucharest Style, Social Agenda, FreeRider.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.