TWO – proiectul creat dupa despartirea Akcent lanseaza primul single

Se lasă cu primavară și cu mult, mult soare pentru toți cei care au așteptat cu nerăbdare primul videoclip TWO.

Artwork Two - Spre SoareMihai Gruia și Sorin Brotnei se reinventează în aceast nou capitol al vieții și carierei lor muzicale. Determinare, optimism și dinamism sunt doar câteva dintre cuvintele ce pot caracteriza revenirea în forță a foștilor membri ai celui mai cunoscut boy-band din România.
Filmările pentru videoclipul piesei Spre Soare au fost coordonate de către regizorul Anthony Icuagu si surprind perfect o zi din viața celor doi. În videoclip apar numeroase vedete autohtone, prieteni de suflet ai băieților: Dorian Oswin (producător și compozitor al casei de discuri Mango Records), Piticu’ ( artist Mango Records ) Lora și Bianca Ioniță (vocea feminină de pe refren, care urmează să lanseze în curând primul său single – Zboară produs tot de Mango Records ).
O parte dintre cadre au fost filmate in cateva concerte pe care Mihai si Sorin le-au sustinut in noua formula iar restul de cadre au fost filmate in Bucuresti. Povestea pe care o regăsim în acestea dorește să arate publicului trecerea de la cei 14 ani de Akcent, spre noul proiect TWO.
Sorin și Mihai s-au implicat în mod direct atât în compoziție, cât și în producție lăsându-și astfel amprenta personală în ceea ce privește viziunea lor despre muzică, cei doi avand deja compuse încă 8 peise care se vor regăsi pe primul album al formației ce se va lansa in aceasta vara.
Piesa Spre Soare are un sound romantic, dorind să păstreze, dar și să rafineze direcția pe care cei doi au avut-o în Akcent, iar videoclipul le deschide fanilor ușa spre felul în care arată acum viața de zi cu zi a formației TWO.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.