TOP 5 hituri care vor rasuna cel mai mult vara asta

A venit vara asa ca e timpul sa va prezentam top 5 hituri care vor rasuna pe tot litoralul romanesc.

Haideti sa vedem care este topul 5 a celor mai cool, mai energice piese si mai potrivite cu soarele de afara.

Am strans cele mai tari 5 piese de vara atat din muzica romaneasca cat si din cea internationala, le-am ales pentru energia pozitiva , pentru starea de distractie care o trasmit , pentru versurile si mesajul lor.

5. INNA – Spre Mare – Merge perfect in drum spre mare , la casti sau la radioul din masina, iti da starea aceea de bine si te face sa iti doresti sa ajungi cat mai repede pe plaja.

4. Shift feat. Marius Moga – Sus pe toc – e cool pe plaja cu un cocktail in mana , sub umbrea , urmarind cum fetele isi fac numarul de dans.

3. Emil Lassaria & Caitlyn – Fiesta – piesa asta e numai buna de ascultat cand te pregatesti sa iesi in club si sunteti pregatiti de o noapte nebuna!

2. J Balvin – Tranquila – e genul acela de piesa care cand il asculti iti vine sa sari direct in piscina si sa te bucuri de soarele puternic!

1. Naughty Boy – La La La ft. Sam Smith – unul dintre hiturile care vor rupe plaja in doua , sa nu mai vorbim ca de fiecare data cand deschidem radioul ruleaza aceasta piesa.E genul acela de piesa cand il asculti o data iti intra “la la la”-ul in cap si iti da starea aceea de vara,de vacanta , de relaxare.

Care dintre ele sunt preferatele voastre?

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.