The Timewriter lanseaza noul album in aprilie

Tiefenschon by The Timewriter

In cadrul unui interviu acordat recent, Timewriter a explicat ca a incercat sa lucreze la o serie de piese "care sa aduca oamenilor un sunet bun, sa le aduca fericire atunci cand sunt pe ringul de dans".

Tiefenschon tracklisting:

 1. Einatmen
 2. Broken Spell feat. Theresa Baltimore
 3. High on 24
 4. Ten Strut feat. Ven Lizard
 5. Back in School
 6. Pasodoble
 7. Superschall
 8. Atemzug
 9. Creatures of the Night
10. Kesselhaus Days
11. Retime
12. Ausatmen

video: The Timewriter – "Reachin’ Out"

Plastic City va lansa albumul "Tiefenschön" semnat The Timewriter pe data de 29 aprilie 2010.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.