Sunrise INC – Tout le monde (videoclip)

Dupa succesul inregistrat cu “Lick Shot”, “Nina”, “Mysterious Girl”, “Toate Femeile Pleaca” si “Love Me”, single-ul lansat impreuna cu Delia Matache in primavara acestui an, baietii de la Sunrise Inc revin in atentia ascultatorilor cu o piesa de vara: Tout le monde! Piesa este o combinatie intre limba franceza si engleza si este in colaborare cu francezii de origine tunisiana de la Miradey!

sunrise-incFilmarile videoclipului au avut loc in Tunisia, pe parcursul a doua zile, unde baietii au si sustinut un concert in cadrul unuia dintre cele mai mari evenimente estivale.

“Totul s-a petrecut intr-un timp relativ scurt, dar plin de peripetii, pe care o sa ni le amintim de fiecare data cu amuzament. Am vrut sa fie un videoclip simplu, de imagine, dar pozitiv. Rezultatul final este cel la care ne asteptam”, au declarat baietii.

Cei doi Sunrise Inc se pregatesc pentru o serie de concerte pe care le vor sustine in aceasta vara in tari precum: Tunisia, India, Sri Lanka, Albania, Rusia si Portugalia, de management-ul si activitatea concertistica a trupei ocupandu-se MUSIC STAR, agentia lui Mihai Gruia de la AKCENT.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.