Skream va lansa albumul Outside The Box

Outside The Box by Skream

La noul album a colaborat cu artistul rapp Murs, cu La Roux, pentru care a remixat anul trecut hitul "In For The Kill", dar si cu artisti drum & bass ca D-Bridge si Instra:mental.


Outside The Box – Tracklisting:

 1. Perferated
 2. 8 Bit Baby feat. Murs
 3. CPU
 4. Where You Should Be feat. Sam Frank
 5. How Real feat. Freckles
 6. Fields of Emotion
 7. I Love The Way
 8. Listenin’ To The Records On My Wall
 9. Wibbler
10. Metamorphosis
11. Finally feat. La Roux
12. Reflections
13. A Song For Lenny
14. The Epic Last Song

Tempa Records va lansa albumul "Outside The Box", semnat Skream pe data de 26 iulie 2010. 


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.