Sharam Jey va lansa In My Blood in februarie 2010

In My Blood by Sharam Jey - cover album

 In noul album, "In My Blood" Jey a ales artisti precum Princess Superstar, solista de origine suedeza Cornelia, Tommie Sunshine si Andreas Hogby. Pentru acest Lp, germanul pare decis sa arate fanilor noua orientare muzicala, rock dinamic combinat cu electro-house.

In My Blood tracklisting:

 1. Revolution
 2. In My Blood feat. Nik Valentino
 3. Fists Of Fury
 4. Army Of Men feat. Cornelia
 5. Dear Valentine
 6. Sleep Walk feat. Nik Valentino
 7. Unique
 8. Monday Morning feat. Princess Superstar
 9. BoomBoomBoom
10. Hearts Of Stone feat. Andreas Hogby
11. The Things feat. Tommie Sunshine
12. Loving Me Loving U
13. The More That I Do feat. Nik Valentino

King Kong Recordings va lansa albumul lui Sharam Jey, intitulat In My Blood, pe data de 15 februarie 2010.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.