Shaka Muv revine cu un nou single exploziv, Crazy

blank

Famous Production va prezintă noul single Shaka Muv, Crazy.

shaka_muv_crazy_coverTimbrul vocal al artistei este pus în valoare printr-o interpretare puternica și senzuală, piesa fiind o explozie de energie, după cum ne-a obișnuit artista.
Tempo-ul electrizant al piesei aduce voie buna, poftă de viață și bineinteles, mult dans. Crazy este compusă de Randi și produsă de Famous Production.
Crazy este o melodie energică, plină de viață, care iți dă o stare de bine si multa energie pozitiva. Pe de o parte, Crazy ne transmite mesajul ‘Trăiește-ți viața si bucură-te de prezent’, iar pe de altă parte, versurile vorbesc despre senzualitatea și puterea femeilor, spune Shaka Muv, aka Miruna Mănescu.
Shaka Muv este un proiect care exploreaza senzualitatea feminina, fanteziile, culoarea şi pasiunea în materie de muzică. Totul a început în 2011, când Randi a produs primul single al artistei, Save, Save, povestea exotică a unei regine amazoniene. Focoasa brunetă a devenit instant un fenomen al muzicii dance, iar cel de-al doilea single, Illegal feat DJ M.E.G, lansat în februarie 2012, nu a făcut altceva decât să o confirme.
Cu un timbru vocal impresionant, Miruna injectează pasiune şi energie în compoziţiile lui Randi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.