To Top

Sasha Funke dezvaluie tracklistul Watergate 2

Sasha Funke   In urma cu o luna apareau primele vesti despre noul volum din seria "Watergate" lansat de Bpitch Control, despre care ati citit pe La vremea respectiva se aflase numele DJ – ului care va mixa acest CD; acesta era Sasha Funke.
   Acum a aparut si tracklist-ul materialului intitulat "Watergate 2", pe care gasim cateva piese clasice, dar si cateva productii noi de club.



Tracklist – "Watergate 02":

Nathan Fake – You Are Here (Four Tet Remix) (Border Community)
Ellen Allien – Alles Sehen (Miss Kittin Remix) (Bpitch Control)
Maus & Stolle – Taxi (Klang Elektronik)
Zander VT – Get Down (Bpitch Control)
Minilogue & KAB – That’s A Nice Way To Give Me Feedback’(Wighnomy Brothers Quintenzirkel Remikks) (Audiobahn)
Dave Aju – Crazy Place (Circus Company)
Sten – More Stash (Dial)
Modal – Boy – Girl Boy Girl (Sounds)
The Mole – Smiling And Running (Wagon Repair)
Sascha Funke – Mango (Tobias Thomas & Superpitcher Como Mango Remix)’ (Bpitch Control)
DJ Koze – I Want To Sleep (IRR)
Closer Musik – Giganten (Kompakt)
Patrice Scott – Visions Of Mantada (Aesthetic Audio)
Milch – Housefrau (Acid Jesus´ Purer Sex Remix) (Ladomat 2000)


                                                           video: Ellen Allien – "Alles Sehen"

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...