To Top

Samuel L Session lanseaza albumul de debut

Man With The Case by Samuel L Session cover album clubArtistul suedez Samuel L. Session va lansa albumul de debut intitulat "Man With The Case" in luna octombrie 2009.
L.Session se afla pe scena internationala a muzicii electronice inca din anii 80, perioada in care a lansat multe singleuri, dar si remixuri pentru casele sale de inregistrari Solid Beat, Cycle si Klap Klap.

Artistul a lucrat si pentru Planet E, Soma si Intec.
"Man With The Case" are influente din genul Detroit Classic, fiind vorba de 12 piese. Remixurile pentru albumul "Man With The Case" vor fi realizate de Len Faki, Dennis Ferrer, Reboot si Francois K.

Man With The Case Tracklisting:

 1. Time
 2. Chimes
 3. Tronic
 4. Lucious
 5. Past And Present
 6. My People
 7. The Soloist
 8. Big Bad Drum
 9. Clear As Day
10. Sections
11. Tight Stack
12. Pulse

video: Samuel L Session – "Can you relate" (Klap Klap)

Be As One va lansa albumul de debut al lui Samuel L Session, Man With The Case, pe data de 27 octombrie 2009.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...