Responding To Dynamic noul album Umek


Pentru noul album Umek prezinta o serie de productii noi, primele doua piese extrase fiind "Slap" si "Individual Breath".




Responding To Dynamic tracklisting:

 1. Squeamish Sort
 2. Responding To Dynamic
 3. Slap
 4. Legitimate Priest
 5. Pedestrian
 6. Individual Breath
 7. Uncouth Manners
 8. No One Could Have Suspected
 9. Sequence Of Shapes
10. Utopian Societies

1605 Music Therapy va lansa Responding To Dynamic pe data de 9 februarie 2010.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.