Redescopera copilul din tine alaturi de Morandi si DJ Antoine, in Children of the Night

blank

Colaborarea dintre Morandi si DJ Antoine a rezultat intr-o piesa puternica atat ca sound cat si ca mesaj.

 

dj-antoine-and-morandi-we-are-hq1Children of the Night este genul de piesa care vorbeste despre puterea de a ramane mereu copil, chiar daca trecerea timpului te maturizeaza.

Timpul este o unitate abstracta, pe care nu o poti vedea, nu o poti atinge sau simti si de a carui trecere cateodata uitam. Copilul de odinioara este dintr-o data adult, iar adultul are mai multe chei: cheia de la masina, cheia de la birou sau de la casa. Deschide multe usi, la propriu si la figurat, insa uita de cele mai multe ori sa o deschida pe cea catre suflet, catre copilarie.

Aceasta este povestea piesei Children of the Night: una simpla, dar intensa. Este vorba de regasirea copilului din tine, de a trece prin viata in fiecare clipa cu bucuria sincera si neobosita a copilului care se joaca.

„Muzica este singura care reuseste sa uneasca oameni din puncte indepartate ale lumii, atat de diferiti, si totusi la fel, prin idealuri si dorinte. Cred ca muzica are puterea sa vindece orice: sentimente, boli, suflete si atitudini.”, spune Randi.

Children of the Night este imboldul de care avem nevoie pentru a scoate la iveala copilul din noi, care cu inocenta, bunatate si sinceritate poate schimba lumea.

DJ Antoine este cunoscut la nivel mondial pentru hit-urile Welcome To St. Tropez si Ma Chérie. DJ-ul elvetian a intrat de curand in cel mai important DJ top mondial alcatuit de catre revista DJ Mag, fiind clasat pe #68.

“Aceasta piesa este foarte aproape de sufletul nostru din doua puncte de vedere: pe de o parte datorita mesajului social pe care vrem sa il transmitem, iar pe de alta parte datorita colaborarii cu DJ Antoine, un nume cu greutate in lumea muzicii, cu care a fost o adevarata placere sa lucram.” spune Marius Moga despre colaborarea cu DJ Antoine.

Children of the Night va fi inclusa atat pe cel de-al patrulea album al trupei Morandi, cat si pe albumul Sky is the limit semnat DJ Antoine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.