RAMONA feat MR E – You Are The One

Ramona, absolventa a Scolii Populare de Arta din Pitesti, sectia canto – muzica usoara, se lanseaza in muzica cu primul single “ You are the one” George Popa impreuna cu Dorian Oswin dar si cu Mr.E si-au unit fortele in studiourile Mango Records si au compus “ You are the one” o piesa fresh la un bpm alert, numai bun pentru vara !

ramona-you_are_the_one_fullhd (1)“ La varsta de 9 ani am urcat pentru prima data pe o scena. Dupa terminarea Scolii Populare de Arta, am continuat cu facultatea Hyperion – sectia teatru – actorie la clasa prof. Virgil Ogasanu. In colaborare cu teatrul “ Alexandru Davila” am obtinut, anul trecut, premiul pentru cea mai buna actrita si cel mai bun spectacol din Balcani la Festivalul International al Teatrelor de studio .
Chiar daca in ultimul timp m-am dedicat mai mult profesiei actoricesti, nu am renuntat niciodata la muzica, mai mult, acum am sansa de a le face pe amandoua cu entuziasm.
Primul meu single este o piesa dance cu influente pop la care am lucrat alaturi de Mr. E, compusa si produsa de George Popa in colaborare cu Dorian Oswin. Versurile sunt scrise de Mr. E si vorbesc despre dragoste si veselie” a declarat Ramona.

Videoclipul este semnat de Anthony Icuagu si a fost filmat in Terra Park din Bucuresti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.