RadanMusic vine cu doi artisti noi, de data aceasta cu o piesa de suflet

Greu,Ei se numesc Ioana Nistor si Greu. 

iubirea-noastraGreu este un rapper ce si`a inceput activitatea in 2004 alaturi de trupa Ultraj, o trupa foarte cunoscuta in Sibiu, iar de anul acesta a hotarat ca e mai bine sa inceapa o cariera solo.

Despre Ioana Nistor, va putem spune ca a studiat canto timp de 7 ani, canta intr-un band de coveruri de cativa ani de zile, iar acum se pare ca norocul a dat peste ea si a inceput o colaborare cu cei de la RadanMusic.

I-am intrebat pe baietii de la RadanMusic despre cum a luat nastere aceasta piesa: “Pe Greu l-am mai avut invitat pe piesa “Simt ca traiesc” a lui Georgia Rose, ce am lansat-o  vara. Dupa ce am compus aceasta piesa, i`am propus lui Greu sa cante pe ea, el a fost de acord, dar mai lipsea un ingredient si anume o voce de fata. Asa am sunat`o pe Ioana, o fata ce activeaza si in prezent intr-o trupa de cover-uri si am salvat situatia. Odata cu aceasta piesa, s-a creat si un nou proiect, despre care o sa auziti la inceputul anului viitor. . ” ne-au spus Aurel Corlaciu si Catalin Barbulescu de la RadanMusic.

Piesa e una plina de nostalgie, ce ne face pe toti sa ne gandim la persoanele dragi care sunt alaturi de noi atat in momentele grele cat si in cele frumoase.

Le uram succes lui Ioana Nistor si Greu si speram sa va placa piesa asa cum ne-a placut si noua.
http://youtu.be/dS0xw8zdnt4

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.