Pitt Leffer: “YAMALA este femeia visurilor mele”

In toamna acestui an, Pitt Leffer va lansa primul sau album, alaturi de Universal Music.

pitt_leffer-yamala_fullhdCu doar un an in urma, Pitt Leffer dadea lovitura pe piata muzicala romaneasca cu single-ul sau de debut, numit “No Lies”. La doar doua saptamani de la lansare, piesa era deja prezenta in topurile muzicale, dar si in cele mai importante emisiuni ale posturilor de radio mainstream.

Dupa succesul rasunator pe care l-a avut cu piesa “No Lies”, Pitt Leffer revine cu noul si mult asteptatul sau single “Yamala”!

Mai mult decat atat, “Yamala” a fost ales de Universal Music Germania ca fiind urmatorul single al artistului. In plus, in toamna acestui an Pitt Leffer va lansa primul sau album, semnat Universal Music.

“Pentru mine “Yamala” reprezinta o fata minunata, cea care inseamna totul pt mine si eu pentru ea. O femeie cu mult bun simt, inteleapta si mereu alaturi de mine, practic, femeia visurilor mele. Sper ca noul meu single sa se bucure de succes si sa ajunga cat mai sus in topuri, atat in Romania, cat si peste hotare.” ne-a spus Pitt Leffer.

Azi, noul single “Yamala” se lanseaza impreuna cu videoclipul acestuia, in regia lui Anthony Icuagu. Filmarile au durat aproximativ doua zile, iar o parte din ele au avut loc la unul dintre cluburile de echitatie din Snagov.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.