To Top

Phil Weeks lanseaza un album nou intitulat Robsoul Recordings


Raw Instrumental by Phil WeeksProducatorul de origine franceza Phil Weeks, isi va lansa noul album in aceasta luna cu Robsoul Recordings.  

Intitulat “Raw Instrumental” acest material apare la un an distanta de ultimul Lp semnat Weeks, intitulat “Love Affair”. Este vorba de un album old school, la care a lucrat cu Akai MPC3000, pentru care a folosit sample-uri din filme celebre precum The Godfather, How High, Friday si Foxy Brown.










Raw Instrumental – tracklisting:


 1. Opener

 2. Walking In The Dark

 3. Come To Me

 4. The One

 5. Dirty Groove

 6. Pimpin’ 4 Weeks

 7. Half Time

 8. Don’t Give Up

 9. Family Tree

10. Oh Yeah

11. Disco Fever

12. On Da Raw

13. Do That Dance

14. Closer


Robsoul Recordings va lansa albumul “Raw Instrumental” semant Phil Weeks pe data de 19 martie.  

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...