Peste 15.000 de oameni la show-ul lui Geo Da Silva de la Belgrad (foto)

Timişoreanul Geo Da Silva a mai înregistrat, zilele trecute, încă un succes internaţional, tocmai în capitala Serbiei, unde a fost invitat să susţină un spectacol în faţa a peste 15.000 de oameni, care au participat la una din cele mai nebune petreceri din ţara vecină, Belgrad Foam Fest.

 

Foam Fest2 Spectacolul susţinut de Geo Da Silva şi Jack Mazzoni, a reprezentat punctul culminant al festivalului, evenimentul beneficiind de peste 200.000 de hectolitri de spumă. „A fost un eveniment extrem de reuşit şi am avut parte de un public cât se poate de pus pe distracţie. Am avut parte de o primire deosebită din partea organizatorilor şi am avut privilegiul de a sta în salonul Vip din Kombank Arena, loc unde în trecut au fost găzduiţi printre alţii Tom Jones, Novak Djokovic, Roger Waters, Beyonce, Jennifer Lopez, Mettalica, Fat Boy Slim, Shakira sau Faithless.

Kombank arenaA fost o nebunie generală, petrecerea a început la opt seara şi a ţinut până la opt dimineaţa“, ne-a declarat Geo Da Silva. Belgrad Foam Fest este unul din cele mai mari spectacole din ţara vecină, prima ediţie a acestuia desfăşurându-se în 2009. Următoarele apariţii internaţionale ale lui Geo Da Silva vor avea loc în Serbia, Spania şi Austria.

Totodata, artistul a semnat un contract cu casa de discuri Voices Media care se va ocupa in exclusivitate pentru Romania de management.

IMG_4066IMG_3636IMG_4505IMG_3950IMG_4386IMG_4044foam fest 4 gds at foam festFoam Fest2

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.