Pavel Stratan pregateste o noua piesa alaturi de un tanar foarte talentat

Cunoscutul artist Pavel Stratan, lucreaza la o noua piesa alaturi de Cristyz, un tanar de numai 19  ani din orasul Vaslui.

 

2Melodia “In Moldova”, se anunta a fi un mare succes pe piata muzicala din Romania datorita alaturarii a doua voci si stiluri muzicale diferite, dar si pentru ca instrumentatia si versurile acestui cantec sunt foarte speciale.

“In Moldova” a fost interpretata live in premiera la Zilele Municipiului Vaslui, in fata unui auditoriu ce depasea 10.000 de spectatori, in data de 16 august, reactia publicului la aceasta piesa fiind entuziasmanta. Despre aceasta colaborare inedita Pavel Stratan a declarat: “In ultima perioada am cantat pe sase piese alaturi de numerosi artisti dar dintre toate cele sase melodii, aceasta imi este cea mai draga. Suntem siguri ca va fi un succes”.

In legatura cu planurile sale de viitor, Cristyz ne-a relatat: “Dupa intoarcerea lui Pavel din America acolo unde va avea o serie de concerte, si dupa ce eu voi sustine examenul de admitere la UNATC, pregatim un videoclip pentru piesa “In Moldova”. Sunt foarte entuziasmat ca la 19 ani am sansa sa cant cu unul din cei mai importanti artisti ai Romaniei/Rep. Moldova si pentru aceasta tin sa ii multumesc din suflet lui Pavel, un muzician complet si un om extraordinar care a crezut in mine si in echipa mea.

Pana la lansarea piesei “In Moldova”, va pregatesc o alta surpriza: videoclipul celui mai recent single al meu “Pune deoparte”   ce a fost filmat in urma cu doua saptamani in Bucuresti. Vreau sa profit de aceasta ocazie si sa le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine si au pus umarul pentru acest clip: Mr. Levy, Praetor, Cristi Dinu, Bogdan Ciubotaru (Rhoet Films), Bogdan Toma, Costin Milon si intregii echipe Voices Media.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.