Noul album al lui DJ Hell apreciat in toata lumea


Se pare ca Hell se bucura de o sustinere neasteptata, asta dupa ce o perioada de timp a stat in umbra si nu a mai lansat nimic.
Albumul a fost lansat la sfarsitul lunii aprilie si contine 16 piese, impartite pe doua discuri, intitulate "Night" si "Day". DJ Hell a ales sa lucreze in stilul Chicago house si Detroit techno acest album, pe care l – a intitulat "Teufelswerk".
Teufelswerk Tracklisting:

CD1: Night
  1. U Can Dance (feat. Bryan Ferry)
  2. Electronic Germany
  3. The DJ feat. P. Diddy
  4. The Disaster
  5. Bodyfarm
  6. Hellracer
  7. Wonderland
  8. Friday, Saturday, Sunday

CD2: Day
  1. Germania
  2. The Angst & The Angst Pt 2
  3. Carte Blanche
  4. Track Four "Nightclubbing"
  5. I Prefer Women to Men Anyway
  6. Action (Interlude)
  7. Hell’s Kitchen
  8. Silver Machine

video: DJ Hell – "The Angst"


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.